torstai 2. helmikuuta 2017

VoimaBiisini Mun


Mie tykkään kuunnella musiikkia, niin salilla, lenkillä, autossa kuin myös illalla sängyssä vötkyillessä. Ainoostaan maastopyöräillessä ei oo kuulokkeita korvilla. Musiikin avulla osaan lietsoa itteni erilaisiin tunnetiloihin. On biisejä jotka nostattaa karvat pystyyn, sitten on niitä joita kuunnellessa ahdistuu ja suree, mutta jotka oikeessa tilanteessa toimivat hyvinkin voimaannuttavina. Sitten on niitä jotka auttaa jaksamaan, niitä joiden avulla saa psyykkattua itteensä parempiin suorituksiin, biisejä joiden avulla huonokin päivä muuttuu hymyksi. Ja sitten on ne jammailu biisit, hengailu biisit, muistelu biisit, biisit joita kuullessa sydän pakahtuu onnesta... joka tilanteeseen löytyy omansa.

Tässä parhaimmat tsemppaus biisit treeneihin, toimivat myös sillon kun mieli yrittää tummua kun olevinaan kaikki menee päin persettä.

Insomnium: Ephemeral
Rakkautta ensikuulemalla. Tän biisin sanat on myös tatuoitu miun nahkaan.
"Dying doesn't make this world dead to us
Breathing doesn't keep the flame alive in us
Dreaming doesn't make time less real for us
One life, one chance, all ephemeral, ephemeral"


Elastinen: Eteen ja ylös
"Murehtiminen ei takas eilistä tuo. Ja huominenki tulee vaan jos selvitään tänään. Mun pahin vastukseni kattoo peilistä mua. Se haastaa ja aina pyrkii mun pään kääntämään.... Alotan ittestäni, korjaan mun mielen. Nostan mun katseen ja suupielet. Katse eteen ja suupielet ylöpäin! Teen vastoinkäymisistä voimaa. Katse eteen ja suupielet ylöspäin! Antaa tulla! Kestän kyllä, periks en tuu antamaan."

Robin ja Elastinen: Kipinän hetki
"Vaikeinta on itsensä voittaa Mut loppuun asti sitkeät koittaa Ja vaik ei tuu aploodei Mikään himmentämään pysty sun tahtoo ei. Muiden on sun kenkiin mahdoton tulla. Tahtomattaskin maailma on sulla. Sun pitää vaan viedä se maaliin. Sä tiedät sen saaliin. Ja saat vielä sen haaviin. Heittäydy täysii. Mitä ikinä teetkin. Ja elä nyt missä ikinä meetkin. Silmissä kipinän hetki. Heittäydy täysii, Siihen mikä on tärkee. Ja tee sitä missä sulle on järkee. Silmissä kipinän hetki. Tee mitä se vaatii. Vaik et pääsis ees maalii. Se on se fiilis mitä etsit. Silmissä kipinän hetki"

Stam1na: Puolikas ihminen
"Kuka tietää missä minä olen
Ei näy minusta puolikastakaan
Helvettiä on tämä olevinaan
Tämä jatkuva toipumisprosessi

SIIS EHEYDY
SIIS EHEYDY ENNALLEEN
EHEYDY UUPUU PUOLET
EHEYDY TAI YKSIN KUOLET
"

Yleensä kuntosaleilla soivat musiikit ei meikäläisen mieleen ole, mutta tänään sattui yks biisi, tai oikeemmin sen sanat kolisemaan just oikeeseen aikaan. Olin jo ihan puhki päivän treenistä ja alettiin vääntää hauista (ei todellakaan meikän vahvuusaluetta). Hoin mielessäni "vittua", ääneen en uskaltanu (heh, pt:n korvat poimii kovin herkästi kaikki kirosanat, jotka sitten korjailen, että ihanalta tuntuu, jatketaan vaan vielä vähä), silmissä sumeni välillä ja oksetti. Pt kyseli että onko selkä kunnossa, joo olihan se saatana, muuten kyllä otti tiukille. Ei muuta kuin tanko käteen ja samalla nappas korvat musiikista kiinni, en muista miten sen sävel meni (oliko sitä edes) mutta sanat sopi tilanteeseen enemmän kuin hyvin "Fuck Fuck Fuck Fuck"  ;) *reps, kops*

Niin ja se hauis sarja... osu-uppos-vietiin maaliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti